Ta vare på det du har!


Hvem har sagt at en ødelagt glidelås må bety slutten på dine favoritttekstiler?

Vi kan faktisk beholde våre kjære plagg lengre ved å reparere dem selv! En ødelagt glidelås i dine favorittklær trenger ikke lenger å utløse panikk. Med ZlideOn blir glidelåsreparasjon en enkel oppgave som forlenger levetiden til dine tekstiler og bidrar til en mer bærekraftig livsstil.

Her finner du våre produkter for glidelåsreparasjon som lar deg enkelt fikse en defekt glidelås. Det er en enkel, holdbar og bærekraftig løsning som kan forlenge levetiden til dine favorittplagg. 

ZlideOn er mer enn bare en enkel og effektiv løsning for glidelåsreparasjon. Ved å bruke ZlideOn bidrar du også til en mer bærekraftig livsstil. Hver gang du reparerer en glidelås i stedet for å kaste et plagg eller en veske, hjelper du med å redusere avfall og bevare planetens ressurser. 

Med ZlideOn kan du enkelt reparere glidelåser på alt fra jakker og vesker til telt og soveposer. Dette bidrar ikke bare til å forlenge levetiden til dine favorittplagg, men det sparer også en betydelig sum penger som ellers ville blitt brukt på å kjøpe nytt.

Spar penger med ZlideOn glidelåsreparasjon!