News RSS



Hvordan reparere ødelagt glidelås på en vinterdress?

Fjern den ødelagte glideren, sett inn ZlideOn-glideren og klem sammen - dette trikset bør du kjenne! ZlideOn er mer enn bare en enkel og effektiv løsning for glidelåsreparasjon. Ved å bruke ZlideOn bidrar du også til en mer bærekraftig livsstil. Hver gang du reparerer en glidelås i stedet for å kaste et plagg eller en veske, hjelper du med å redusere avfall og bevare planetens ressurser.  Med ZlideOn kan du enkelt reparere glidelåser på alt fra jakker og vesker til telt og soveposer. Dette bidrar ikke bare til å forlenge levetiden til dine favorittplagg, men det sparer også en betydelig sum penger som ellers ville blitt brukt på å kjøpe nytt. Spar penger med ZlideOn glidelåsreparasjon!

Fortsett å lese



Ta vare på det du har!

Hvem har sagt at en ødelagt glidelås må bety slutten på dine favoritttekstiler? Vi kan faktisk beholde våre kjære plagg lengre ved å reparere dem selv! En ødelagt glidelås i dine favorittklær trenger ikke lenger å utløse panikk. Med ZlideOn blir glidelåsreparasjon en enkel oppgave som forlenger levetiden til dine tekstiler og bidrar til en mer bærekraftig livsstil. Her finner du våre produkter for glidelåsreparasjon som lar deg enkelt fikse en defekt glidelås. Det er en enkel, holdbar og bærekraftig løsning som kan forlenge levetiden til dine favorittplagg.  ZlideOn er mer enn bare en enkel og effektiv løsning for glidelåsreparasjon. Ved å bruke ZlideOn bidrar du også til en mer bærekraftig livsstil. Hver gang du reparerer en glidelås i stedet...

Fortsett å lese



En universell løsning for reparasjon av alle typer glidelåser- dette trikset bør du kjenne!

Uansett om du har en metallglidelås, plastglidelås eller spiralglidelås, har ZlideOn den perfekte løsningen for deg. ZlideOn tilbys i tre forskjellige størrelser, designet for å passe alle glidelåstyper. Dette gjør det mulig for deg å reparere nesten alle glidelåser som har gått i stykker. Se her for mer informasjon: Slik reparerer du glidelåsen din med ZlideOnZlideOn er designet for å være så enkelt og brukervennlig som mulig! For å reparere en glidelås, må du først fjerne den gamle glidelåsskyveren. Deretter forsikrer du deg om at ZlideOn er åpen før du setter den på glidelåsen. Til slutt lukker du ZlideOn, og din glidelås er reparert og klar til bruk igjen. Trenger du hjelp? Her finner du steg-for-steg-instruksjoner for å finne den...

Fortsett å lese



Du kan selv reparere en støvel med en defekt glidelås!

Når temperaturen faller og kulden setter inn, er det avgjørende å holde føttene varme. Investeringen i kvalitetssko eller -støvler strekker seg ofte langt utover én enkelt vintersesong. Dessverre kan selv den beste støvelen bli ubrukelig når glidelåsen svikter. Med ZlideOn har du løsningen for å reparere støvler på egenhånd på bare noen få sekunder. Du trenger ikke engang en symaskin!!  Ved å erstatte den gamle glidelåsen med en ZlideOn-drager, kan du gjenopprette funksjonaliteten til støvelen din på en enkel måte. ZlideOn er så kompakte og brukervennlige at det er praktisk å ha dem tilgjengelige hjemme til enhver tid. Se videoen nedenfor for å lære hvordan du enkelt kan fikse en glidelås med ZlideOn.Du kan bestille ZlideOn her. 

Fortsett å lese



Slik reparerer du din ødelagt glidelås med ZlideOn!

FIKS GLIDERLÅSER- SÅ LETT SOM BARE DET! Instruksvideo 1. Fjerne den defekte eller ødelagt glideren med en tang eller skrutrekker.   2. Hold bunndelen flatt mot den flate bakken og trykk på baksiden av trekkeren til Zlideon åpnes med ett klikk. 3. Plasser åpent Zlideon på et sted der glidelåsen fortsatt holder sammen. Ikke hold glidelåsen sammen så kryss sidene og legg Zlideon i krysset. Sett inn den åpne ZlideOn i glidelåsen og klem den sammen.  4. Nå fungerer glidelåsen igjen!   

Fortsett å lese