Kjøpsvilkår

Produkter og priser

Produkter tilgjengelig på www.zlideon.no kan brukes i Norge. Alle priser på vår nettside er inkludert mva.

Tilbudene gjelder så langt lageret rekker om ikke annen tidsfrist er spesifisert.

Bruksanvisninger
Norsk bruksanvisningen følger med produktet.

Varemerker og opphavsrett

ZlideOn-varemerket, ZlideOn-logoen, og alle andre merker som brukes på Nettstedet er varemerker for ZlideOn eller deres respektive eiere. Slike merker kan ikke brukes uten skriftlig samtykke fra ZlideOn. Enhver bruk av disse merkene, eller noen andre som vises på nettstedet, vil tjene utelukkende til fordel for sine respektive eiere.

Copyright Notice. Copyright © 2014 All rights reserved.

Leveringsbetingelser

Alle bestillinger fra ZlideOn nettbutikk pakkes og sendes fra sentrallageret i Norge innen to virkedager etter bestillingen er mottatt.

Vanligvis sendes bestillingen ut innen 24 timer.

ZlideOn forbeholder seg retten til forsinkelser under sesonger og kampanjer. Vi prøver alltid å informere deg som kunde om slike forsinkelser på forhånd.

Frakt kostnader

Vi fakturerer 21 kroner for frakt innen Norge på bestillinger opp til og med 3 ZlideOn hvis den er under 20 gramvekt.

Større bestillinger belastes med postens satser.

Dine rettigheter

Dersom ZlideOn ikke holder seg innenfor avtalt ramme for levering, har du som forbruker rett til å heve kjøpet. Du har også rett til å få pengene tilbake innen 14 dager fra opphevet kjøp.

Hvis du er under 18 år, kan du kun bruke ZlideOn.no under tilsyn av en forelder eller formynder.

Viktig å sjekke

Ved bestilling fra nettbutikken vil du  få en bekreftelse på e-post. Sjekk ordrebekreftelsen nøye med engang du har mottatt den og ta kontakt med vår kundeservice om du finner feil. ZlideOn forandrer bestillingen om den ikke allerede er sendt.

Gyldige betalingsmåter

Vi godtar betaling med:

  • PayPal
  • VISA
  • MASTERCARD
  • Forskuddsbetaling

Angrerett, bytte og reklamasjoner

14 dagers angrerett

Som kunde hos ZlideOn nettbutikk har du alltid 14 dagers angrerett. Angrekjøp er som regel ubetinget, men produktene som returneres til ZlideOn må være i samme stand som de var da du mottok dem fra ZlideOn.

Du har også rett til å få pengene tilbake innen 14 dager fra opphevet kjøp.

Hvordan går jeg frem med kjøpsheving?

Send produktet sammen med et utfylt returskjema som du kan laste ned her til adressen:

ZlideOn Norge AS
Depelhaugvegen 12
6409 Molde

Husk at du  selv dekker returkostnadene.

Tilbakebetaling for produktet samt frakt blir kredidert  det kontokortet du betalte med .

Du bør regne med 2-3 ukers behandlingstid fra ZlideOn har mottatt returproduktet til du mottar tilbakebetaling. Noen forsinkelser kan forekomme under sesonger og kampanjer. Ikke nøl med å ta kontakt med vår kundeservice om du har noen spørsmål om din kjøpsheving.

Bytte

Du har gratis 14 dagers bytterett. Dette gjelder kun på vare som blir byttet til  annen størrelse.  Bytteretten gjelder ikke for bytte til annen farge. Oppgi den nye størrelsen. Du må selv dekke returkostnadene, men ZlideOn sender deg byttevaren gratis, en gang per bestilling. Om du ønsker å bytte samme produkt flere ganger, blir du fakturert normale postkostnader ved sending. Du bør regne med 2-3 ukers behandlingstid fra ZlideOn har mottatt returproduktet til vi sender deg det ny produktet. ZlideOn forbeholder seg retten til forsinkelser under sesonger og kampanjer.

Vær oppmerksom på at ZlideOn ikke kan bytte produkter som er skitne eller skadede.

Hvordan går jeg frem med bytte?

Send produktet sammen med et utfylt bytteskjema som du kan laste ned her til adressen:

ZlideOn Norge AS
Depelhaugvegen 12
6409 Molde

Husk at du må selv dekke returkostnadene.

Reklamasjon

Intet kjøp er avsluttet før du som kunde er helt fornøyd. Når du handler hos ZlideOn skal  du alltid kunne føle deg trygg.

Dersom en vare er levert med feil eller mangler kan du enten kreve ny leveranse, prisavslag eller heving av kjøpet i henhold til Forbrukerkjøpsloven. Reklamasjonsfristen er normalt 2 år etter at du mottok varen. For å kunne gjøre en mangel gjeldende må vi få beskjed rimelig tid etter at du oppdaget eller burde ha oppdaget mangelen. Dersom du ønsker å heve kjøpet eller få en ny vare, returnerer du varen med feil sammen med returskjema.

Send produktet sammen med et utfylt returskjema til adressen:

ZlideOn Norge AS
Depelhaugvegen 12
6409 Molde

ZlideOn dekker eventuelle fraktkostnader ved reklamasjoner/feil.

Mistede bestillinger

Vær oppmerksom på at hvis en returpakke forsvinner når den sendes tilbake til ZlideOn, vil du bare kompenseres hvis du har sporingskode for pakken.

Personvernspolicy

I ZlideOn respekterer vi privatlivet til våre kunder og besøkende til nettstedet vårt. Denne erklæringen beskriver de nåværende praksiser for informasjonsinnhenting, deling og personvern på vårt nettsted, www.ZlideOn.no.

Innhenting av personlig informasjon

Når vi trenger informasjon som identifiserer deg eller som tillater oss å kontakte deg direkte (personlig informasjon), vil vi be deg om det.

Vi kan be om personlig informasjon når du kjøper et produkt, deltar i en konkurranse, ber om en tjeneste, fyller ut en spørreundersøkelse, abonnerer på et nyhetsbrev eller deltar i noen annen aktivitet på vårt nettsted. I forbindelse med disse aktiviteter kan vi be deg om kontaktinformasjon som navn, telefonnummer og e-postadresse.

Når du besøker vårt nettsted, innhenter vi standardinformasjon om din maskinvare og programvare som IP-adresse, nettleser, operativsystem, sider besøkt på vårt nettsted, henvisnings- og utgangssider og besøksdatoer og -tider.

Besøksdata på vårt nettsted brukes til å administrere nettstedet og til å gi oss generell statistikk om bruk av ZlideOn.no. Besøksdata kobles aldri til personlige opplysninger og brukes ikke til å identifisere deg individuelt uten ditt samtykke.

Bruk av personlig informasjon

Vi vil holde all informasjon samlet inn fra deg på dette nettstedet strengt konfidensielt og vi vil ikke selge, leie ut, bytte, eller dele din personlige informasjon med noen tredjepart for reklamebruk uten din tillatelse.

Vi vil bruke den personlige informasjonen du gir oss til å oppfylle de tjenestene og levere de produktene du bestiller fra oss. Dette kan inkludere å sende informasjon som du har bedt om, eller kontakte deg om produkter og tjenester som du har kjøpt. Dersom du ikke melder deg ut av kommunikasjon fra ZlideOn, kan vi sende deg meldinger, inkludert markedsføringskampanjer på våre produkter og tjenester. Du kan melde deg ut fra meldinger fra ZlideOn når som helst.

Kontroll av personlig informasjon

Du kan bekrefte, endre eller oppdatere personlig informasjon som du har gitt oss ved å kontakte oss direkte på post@zlideon.no med din forespørsel.

Vis du vil reservere deg mot kommunikasjon fra selskapet, kan du gjøre det ved å sende din forespørsel pr. e-post til post@zlideon.no. Hvis du ombestemmer deg, kan du melde deg på igjen ved å sende en e-post til samme adresse. Hvis du reserverer deg mot markedsføringsinformasjon fra oss, kan du fortsatt motta servicebeskjeder (som for eksempel en bestillings bekreftelse), meldinger med juridisk mandat og kritiske beskjeder som gjelder muligheten til å bruke tjenester du har kjøpt av oss.

Sikkerheten til innhentet informasjon

Vi er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger, og vi bruker en rekke teknologier og prosedyrer for å beskytte din personlige informasjon. Vi lagrer for eksempel personlig informasjon i en sikker server med begrenset tilgang; sensitiv informasjon som overføres til oss gjennom vår butikk (som for eksempel et kredittkortnummer) blir kryptert for overføring ved hjelp av Secure Socket Layer (SSL)-protokollen. SSL-kryptering er utviklet for å gjøre informasjonen uleselig for andre enn oss.

Håndhevelse av denne erklæringen

 Om du har spørsmål om retningslinjene beskrevet i denne erklæringen, vennligst send en e-post direkte til oss på post@zlideon.no

Endringer til denne erklæringen

Vi kan fra tid til annen oppdatere denne personvernerklæringen.

Kontaktinformasjon

Vi tar gjerne imot innspill på våre retningslinjer for personvern. Hvis du har spørsmål eller forslag angående vår personvernerklæring, kan du kontakte oss på post@zlideon.no. 


ZlideOn Norge AS

Depelhaugvegen 12
6409 Molde
Norge
Tlf. +47 94234278

Sikkerhetspolicy

I ZlideOn vet vi at det er viktig for deg at kredittkortinformasjonen din holdes sikker. Derfor er det også viktig for oss. Vi bruker Secure Socket Layer (SSL) 128bit krypteringsteknologi for å beskytte din online informasjon.

Hvordan kan vi sørge for at informasjonen er sikker?

Vi bruker den nyeste krypteringsteknologien (Secure Sockets Layer, eller SSL) for å sikre din personlige informasjon. Informasjonen du oppgir når du legger inn en bestilling er kryptert (eller kodet) ved hjelp av en sikker server for maksimal sikkerhet. Denne kodingen gjør det ekstremt vanskelig for noen å oppdage dine opplysninger når de beveger seg gjennom vårt bestillingssystem.

Enkelte nettlesere vil ikke tillate kommunikasjon gjennom sikre servere. Hvis dette er tilfelle, vil du ikke kunne foreta bestilling på nettet. Hvis du har problemer med å bestilling på nettet kan du skrive ut handlesiden og legge inn bestillingen pr. telefon +47 94 23 42 78.

For å sjekke sikkerheten på datamaskinen, se på nedre venstre hjørne i nettleservinduet hvis du bruker Netscape, eller nederst i høyre hjørne av nettleservinduet hvis du bruker Internet Explorer. Hvis du ser en hel nøkkel eller en lukket lås, så er krypteringsteknologi aktiv og serveren er sikker. Du kan også sjekke ved å se på URL-linjen i nettleseren din, når du åpner en sikker server: de første tegnene i adressen vil være "https".

Hva om du kobler til et annet nettsted?

Vår webside kan inneholde koblinger til andre nettsteder som ikke er under vår kontroll. Verken vi eller tredjepartstjenesteleverandører som administrerer vår nettside er ansvarlige for disse tilknyttede nettsteder, deres innhold eller for handlingene til leverandører av slike nettsteder. Vi anbefaler at du leser personvernerklæringen, sikkerhetspolitikken og vilkår for bruk til alle nettsteder du bruker.

Må jeg slå på sikkerhetsfunksjonen når jeg vil handle?

Sikkerhetesfunksjonene er automatiske, og alltid på. Du trenger ikke å gjøre noe annet enn å handle. Ved å klikke på "Kassa" på hvilken som helst side er alt som trengs for å komme i gang i vår sikre betalingsprosessen.

Hvordan vet jeg om jeg er tilkoblet når jeg begynner å bestille?

Når du har klikket "Fortsett Kassa"-knappen, ser din nettleser etter et digitalt sertifikat som bekrefter at den kommuniserer med vårt nettsted. Når en positiv identifikasjon er gjennomført, vil bestillingen fortsette sikkert.

Samtykke
Vi tar personvernsrettighetene til brukere på dette nettstedet svært alvorlig, og disse retningslinjene for personvern forklarer deg hvordan visse opplysninger om deg kan bli behandlet.


trust Returrett

Hvis du har bestilt feil glidelås, så bytter vi den enkelt om.

+47 94234278

Kategorier

Kundeservice

Vi er her for deg, mandag til fredag fra kl. 08:00 til kl. 16:00.

Telefon:+47 94234278

Ta kontakt med oss